Pasta met tonijnsaus en rucola

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- In grote pan: breng water met zout aan de kook. Kook de pasta in ongeveer 8 minuten beetgaar.
- Laat de artisjokharten uitlekken en deel ze in vieren.
- Giet de tonijn af (2 eetlepels olijfolie opvangen) en verbrokkel deze met een vork.
- In wok of koekenpan: verhit de olijfolie (uit blikje tonijn). Roerbak de artisjokharten gedurende circa 2 minuten. Voeg de verbrokkelde tonijn en pastasaus toe. Verwarm deze saus circa 3 minuten op een klein vuurtje. Giet de pasta af en schep deze door de saus.
- Breng het geheel over in een serveerschaal. Halveer de rucola en meng deze door de pasta.

Pasta met tonijnsaus en rucola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept