Pasta met verse geitenkaas en witloof

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besprenkel de witloofreepjes met het citroensap en stoof ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water: giet af en doe terug in de nog warme pan. Roer er de verbrokkelde geitenkaas, de rest van het citroensap, de knoflook, het gestoofde witloof en de room door. Laat dan zachtjes doorwarmen en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi dan met peterselie en serveer.

Pasta met verse geitenkaas en witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept