Pasta met zomertruffel of Parmezaanse kaas.

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk de slagroom en wijn in een steelpannetje en doe er de knoflook en takjes tijm bij. Schaaf er, als je het gebruikt, ongeveer een eetlepel truffel over. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat de room zachtjes pruttelen tot er nog maar de helft van over is. Verwijder de tijm en knoflook. Kook de pasta beetgaar. Borstel de cantharellen schoon en halveer ze. Verhit de roomboter en bak de paddestoelen in een paar minuten gaar, bestrooi ze met zout. Schenk er de roomsaus bij plus een scheut van het pastakookwater. Meng er daarna de uitgelekte pasta en royaal versgemalen zwarte peper door. Verdeel over de borden en schaaf er aan tafel truffel of kaas over.

Pasta met zomertruffel of Parmezaanse kaas. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept