Pasta van gerookte zalm en basilicum/roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pluk de blaadjes basilicum en kneus de stelen. Kook de room, samen met de stelen, in tot 6 dl.Snijd de blaadjes chiffonade (= ragfijn). Verwijder alle ongerechtigheden van de zalm en snijd en julienne.
- Rasp de Parmesan en verdeel over een aantal bakjes. Kook pasta volgens receptuur. Voeg de zalm aan de hete saus toe en laat het vooral niet te gaar worden.
- Schik een bergje pasta op een warm bord. Saus en zalm eroverheen draperen. Garneren met basilicum chiffonade en eventueel wat croutons (= blokjes witbrood met wat knoflook bestreken en goudgeel gebakken in olijfolie). Naar wens Parmesan toevoegen. Let op: - Gerecht moet warm geserveerd worden.

Pasta van gerookte zalm en basilicum/roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept