Stoof de vis gedurende ongeveer 10 minuten in een weinig vetstof met sjalot, beetje water, witte wijn of kruidenbouillon. Je kunt de vis ook met deze bestanddelen gaar maken in de microgolfoven. Maak de saus op basis van een roux en voeg er de overige bestanddelen aan toe. Warm de bladerdeegkorfjes op in een warme oven (150 °C) gedurende ongeveer 10 minuten. Voeg de vis bij de saus, voeg de gespoelde garnalen en de krab toe. Vul de korfjes en dien op met een schijfje citroen. Een vispannetje kan op dezelfde manier worden bereid. Het gerechtje dien je op in een individueel schaaltje zonder bladerdeegkorfje. Op de gevulde schaaltjes kun je een beetje gemalen kaas of paneermeel met enkele nootjes boter strooien. Gratineer daarna even in de oven. Tips: Zalm niet samen met andere vissoorten bereiden. Het stoofvocht van zalm niet verwerken in saus. Het stoofvocht kan gebonden worden met beurre manie. Saus kan gebonden worden met geutje room.