Zalm met dille-crèmesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 220°.Leg de zalm op een stuk aluminiumfolie dat groot genoeg is om de vis te verpakken.Bestrooi met weinig zout,leg er enkele takjes Dille op en wikkel de zalm in aliminiumfolie.Leg het vispakketje op de rooster,schuif dit in de oven en laat de vis in 25 minuten gaar worden. Maak ondertussen de yoghurtsaus: Roer de yoghurt met de creme fraiche en het citroensap tot een gladde saus en roer er nog 2 eetlepels Dille door.Dek af en zet de saus tot gebruik in de koelkast. Doe de zalm,als deze gaar is,over op een voorverwarmde schaal en bestrooi de vis met wat peper.Rangschik de plakjeskomkommer eromheen,garneer met enkele takjes Dille en giet er het citroensap over.Serveer direct en geef de saus apart. Lekker met aardappelpuree Per persoon 373 kcal

Zalm met dille-crèmesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm In Lent Ui-cremesaus
10-20 min -
Bekijk recept
GESTOOMDE PREI MET CREMESAUS
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tigerprawns Op Friet Van Groete Met Romige Paprika-cremesaus
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen In Witte Wijn Cremesaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept