Zalm met garnalensaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de moten zalm met wat zout. Verhit de boter in een pan en bak hierin de moten zalm 3 minuten per kant. Voeg dan de wijn toe, draai de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat de vis 8 minuten zachtjes stoven. Haal dan de moten zalm voorzichtig uit de pan, leg ze op een schaal en houd ze warm. Roer de kookroom door het stoofvocht van de vis en laat het voor de helft inkoken. Roer dan de peperkorrels en de gehakte dille door de saus. Breng de saus op smaak met wat zout. Voeg de garnalen toe en laat deze in de saus warm worden. Boen de citroen schoon en snijd deze in plakjes. Garneer de zalm met de plakjes citroen en een paar takjes dille. Geef de saus er apart bij. Geef er kroketjes, gestoofde peertjes en een salade bij.

Zalm met garnalensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met garnalensaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept