Zalm met venkel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de buitenste, hardere stukken van de venkel. Snij de dille fijn. Bak de venkel eventjes in een pan in de olijfolie. Voeg er zout en peper aan toe en kook de venkel op een zacht vuur gaar. Voeg er dan de zalm aan toe samen met de wijn en kook nu op een hoger vuur gedurende 3 tot 4 minuten, terwijl je de ingrediënten goed door elkaar roert. Neem van het vuur en dien op met de dille. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood. Samen met peterselie en dragon kan dille vrij goed worden ingevroren. Maar als je het vers uit de kruidentuin of –vensterbank kunt plukken, dan doe je dat natuurlijk liever.

Zalm met venkel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept