Zalm uit een pakje uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm, de oven voor op 200°C Doe de tomaten in een kom en schep er de sjalotjes, marjolein of oregano, het citroensap, de 2 eetlepels olijfolie en wat zout en peper door. Spoel de vis onder de koude kraan en dep droog. Knip 6 vierkante vellen perkamentpapier van circa 30 cm uit en vouw elk vel doormidden Open elk vel papier als een boek en vet een helft in met olijfolie Leg de zalmfilet op de ingevette kant Schep het tomatenmengsel gelijkmatig over elke filet Vouw het papier over de zalm. Vouw de randen dubbel, zodat de pakjes goed gesloten zijn. Leg de pakjes op 2 bakplaten Zet de pakjes zalm circa 15 minuten in de oven tot de vis gaar is. Controleer door een pakje open te maken en met een mes in het visvlees te prikken Doe de pakjes op individuele borden en laat de eters zelf de pakjes openmaken

Zalm uit een pakje uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept