Zalmforel met paddestoelen (en madeirasaus)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de visman de graten uit de forel snijden, zodanig dat de forellen heel blijven. Spoel de forellen goed af en dep ze droog. Haal ze door de bloem. Bak ze in de boter goudbruin, plus minus 5 minuten aan iedere kant (bewaar het braadvocht) en laat ze drooggaren in een ovenschaal in de oven op 150 graden Celsius. Bak de champignons in het bewaarde braadvocht. blus af met de madeira, voeg de creme fraiche toe en laat inkoken tot sausdikte (op een hoog vuur plus minus 10 minuten). Breng op smaak met peper, zout en citroen. Tip: Serveer met gekookte krieltjes en knapperinge gekookte (beetgare) peultjes.

Zalmforel met paddestoelen (en madeirasaus) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomaten-madeirasaus op brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en madeirasaus
1,660 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta-haringsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekoek met madeirasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Zalmforel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde zalmforel
35 min of meer -
Bekijk recept
warme terrine van zalmforel en broccoli
0 min
Bekijk recept