Zalmforel met paksoi en noten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de zalm met peper en zout. Snij de paksoi in smalle repen. Hak de noten grof. Verhit een eetlepel olie en bak de zalm 2 min. aan de kant zonder vel. Draai de zalm om en bak 3 min. op het vel, totdat dit krokant is. Verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak de paksoi en de taugé gedurende 3 min. Voeg ketjap toe en roerbak nog 2 min. door. Schep de noten erdoor en verdeel de groente over 4 borden. Leg er een stuk zalmfilet bovenop met het vel naar boven. Lekker met rijst.

Zalmforel met paksoi en noten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Zalmforel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde zalmforel
35 min of meer -
Bekijk recept
warme terrine van zalmforel en broccoli
0 min
Bekijk recept