Zalmhaasje met dille

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg de zalm in een ingeoliede ovenschotel en laat hem 15 à 20 minuten in de oven bakken.
- Hak de ui fijn, fruit hem in de boter, bestrooi met bloem. Meng de room en het citroensap. Kruid met peper en zout en laat 5 à 10 minuten stoven op een zacht vuurtje.
- Hak de dille en voeg deze bij de hete saus wanneer u ze opdient.
- Geef er gekookte aardappeltjes bij.

Zalmhaasje met dille is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nigiri sushi
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept