Zalmmoten met groene thee

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid eerst de vinaigrette door de frambozenazijn, de olijfolie, het fruitsap, zout en peper door elkaar te mengen. Verwarm de oven voor op 210°C (stand 7). Was en maak de wortelen en courgettes schoon en rasp ze. Hak de pistachenootjes fijn. Meng in een kom een eetlepel olijfolie met de pistachenootjes en de thee. Smeer hier de moten mee in. Zet 15 minuten in de oven. Zet een pan met een beetje olijfolie op het vuur en leg er de wortelen en courgettes maximaal 5 minuten in zodat ze nog krokant blijven. Strooi een beetje zout over de groenten. Giet de vinaigrette er over en meng. Haal de schaal uit de oven, schik de groenten rond de moten of leg ze in een andere schaal. Strooi er flink wat vers gemalen peper over en dien op.

Zalmmoten met groene thee is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met mierikswortelboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met gemengde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept