Zalmmoten met wit bier(of blond abdij bier).

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de zalm 7à8 min. per kant in de helft van de boter,kruid op het eind met peper en zout en houd ze warm in alufolie. Fruit in dezelfde pan de fijngehakte sjalotten in de rest van de boter,voeg het bier toe en laat enkele min. inkoken alvorens de room toe te voegen. Bestrooi met peper en zout. Serveer de zalm op voorverwarmde borden en overgiet met de biersaus. Bestrooi nu nog met de bieslook. Lekker met gekookte krieltjes,gefrituurde patatjes...

Zalmmoten met wit bier(of blond abdij bier). is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met mierikswortelboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met gemengde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept