Zalmmousse met witloof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zalm in reepjes en klop de room op. Mix 60 gram zalm en de garnalen in een keukenrobot. Meng er de kaas, dille, citroensap en opgeklopte room onder. Kruid het mengsel met zout en peper en laat het een nachtje in de koelkast staan. Was het witloof. Haal voorzichtig het bittere hart uit de struiken en open de bladeren zodat je een soort tasje krijgt. Giet er een beetje citroensap over en doe in elke struik een reepje gerookte zalm en de mousse. Garneer deze schotel met wat garnaaltjes, een takje dille, wat rauwkost en een schijfje citroen.

Zalmmousse met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept