Aardbeienkaastaart van jerryke

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter laten smelten (niet bruinen) petit-beurrekoekjes pletten en door de boter roeren en dan in de springvorm doen en goed aandrukken. De blaadjes gelantine weken in koud water De citroen uitpersen en aan de kook brengen, de suiker toevoegen en goed doorroeren en dan van het vuur af de uitgeknepen gelantineblaadjes toevoegen. De aardbeien met de soepmixer fijn maken, daaronder de mascarpone en de yoghurt mixen en dan het citroensap met de gelantine er onder mixen. Dan dit mengsel overbrengen naar de springvorm boven op de koekjes en minstens 6 uren in de ijskast laten staan.

Aardbeienkaastaart van jerryke is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn op wijze van jerryke
0 min
Bekijk recept
Pesto van jerryke
0 min
Bekijk recept
Tartare van jerryke
0 min
Bekijk recept
Madeirakoek van jerryke
0 min
Bekijk recept

Aardbeienkaastaart
0 min
Bekijk recept