Asperge - krabsoep

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges gaar in 7 – 10 minuten, laat ze uitlekken ( bewaar het kookvocht ) en snijd ze in stukjes. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de knoflook en de sjalotjes 4 – 5 minuten op een zacht vuurtje. Voeg de bouillon, 5 dl aspergekookvocht en de vissaus toe en breng alles aan de kook. Laat de soep 2 – 3 minuten doorkoken. Klop de eieren los met enkele lepels hete soep en schenk dit eimengsel, van het vuur af, bij de soep. Laat de soep binden, maar niet meer koken. Breng op smaak met peper en zout. Roer de krab, de asperges, de peterselie en de lente-uitjes erdoor. Verwarm de soep voorzichtig.

Asperge - krabsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabsoep
Bekijk recept
Krabsoep (crab chowder)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabsoep Met Venkel
20-30 min -
Bekijk recept
Kokos- Krabsoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept