- Een heerlijke malse salade die een simpel biefstukje naar een voetstuk tilt - Schil en gaar de asperges (mooie punten en stukken) - Was de komkommer, snij er een paar dunne plakjes af om er een komkommerbedje van te maken en schil de rest van de komkommer Haal met een theelepeltje het zaad eruit en snij ze in plakken en dan in blokjes - Spoel de dille goed af, verwijder de droge en bruine blaadjes en de dikkere stoeltjes en snij er kleine toefjes van - Haal de gare asperges uit het kooknat en leg ze op een schone theedoek om uit te lekken en af te koelen Snij de asperges in stukjes, hou wat mooie punten achter ter decoratie. Laat de maiskorrels uitlekken in een zeef. Meng de stukjes asperge met de blokjes komkommer en de maiskorrels, schep er de mayonaise door en roer er een deel van de dille door en breng de massa op smaak met versgemalen peper en zout. Leg de komkommerschijfjes op een serveerschaal of in een saladebowl, leg er de salade op en decoreer ze met wat aspergepunten en wat toefjes dille