Asperge maissalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Een heerlijke malse salade die een simpel biefstukje naar een voetstuk tilt - Schil en gaar de asperges (mooie punten en stukken) - Was de komkommer, snij er een paar dunne plakjes af om er een komkommerbedje van te maken en schil de rest van de komkommer Haal met een theelepeltje het zaad eruit en snij ze in plakken en dan in blokjes - Spoel de dille goed af, verwijder de droge en bruine blaadjes en de dikkere stoeltjes en snij er kleine toefjes van - Haal de gare asperges uit het kooknat en leg ze op een schone theedoek om uit te lekken en af te koelen Snij de asperges in stukjes, hou wat mooie punten achter ter decoratie. Laat de maiskorrels uitlekken in een zeef. Meng de stukjes asperge met de blokjes komkommer en de maiskorrels, schep er de mayonaise door en roer er een deel van de dille door en breng de massa op smaak met versgemalen peper en zout. Leg de komkommerschijfjes op een serveerschaal of in een saladebowl, leg er de salade op en decoreer ze met wat aspergepunten en wat toefjes dille

Asperge maissalade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsandwich met guacamole en maissalade (advertorial)
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse tacosalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beefburger & tomaten-maissalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept