Asperge-Champignoncocktail met Gerookte Kip

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges en blancheer ze beetgaar. Laat ze schrikken in koud water. Snijd de onderste stukken van de asperges in fijne stukken en bewaar de koppen voor garnering. Snijd de diverse paddestoelen in mooie plakken en parten. Verhit de olijfolie en stoof daarin het fijn gesneden uitje. Voeg de gesneden paddestoelen aan de olie toe. Laat ze gaar stoven. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de gerookte kipfilet in mooie plakken. Snijd deze in mooie reepjes. Meng de gerookte kip met de diverse soorten afgekoelde paddestoelen en groene-aspergestukken. Meng de salsa tartufata met mayonaise en room en breng op smaak Verdeel de salade in de glazen en schep de saus erover.`

Asperge-Champignoncocktail met Gerookte Kip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept