Ardennerham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de appelen. Schil 1 appel en rasp hem. Besprenkel de appelrasp met het sinaasappelsap.
- Klop de slagroom stijf. Schep de appelrasp door de roomkaas. Breng op smaak met zout en peper. Spatel de slagroom door het roomkaasmengsel.
- Verdeel het mengsel over de plakjes Ardennerham en vouw de Ardennerham iets dicht.
- Was de kervel.
- Steek met behulp van de steker bolletjes uit de overige appel.
- Garneer de Ardennerham met de appelbolletjes en de kervel.

Ardennerham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsrack met spinazie-pijnboompittenkorst
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bagel met eiersalade en krokante ham
15 min
Bekijk recept
Terrine van ham en bokbier
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met Ardennerham
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsrack met spinazie-pijnboompittenkorst
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bagel met eiersalade en krokante ham
15 min
Bekijk recept
Terrine van ham en bokbier
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met Ardennerham
30 min Bijgerecht
Bekijk recept