Artisjok Amuse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg eventueel wat van de artisjokolie toe om de mousse smeuïger te maken. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Snij 4 dunne repen van de parmaham en leg de reepjes in de breedte over de lepels. Schep een beetje mousse op de ham en vouw de ham er overheen, zodat het een mooi pakketje wordt. Garneer met een klein blaadje basilicum.

Artisjok Amuse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept