Artisjoksalade met zeefruit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* de aardappelen kunnen worden vervangen door krieltjes uit blik. ** kant-en-klaar bewerkte vissoorten, bijvoorbeeld gekookte mosselen, garnalen en ringen inktvis. Of diverse soorten gerookte vis. [b:d80304fc82]
Voorbereiding
[/b:d80304fc82] Kook de aardappelen. Meng de olie met de azijn en wat peper. Snij de aardappelen en artisjokharten in blokjes (niet al te klein). Doe de aardappel- en artisjokblokjes in een schaal, schenk er het olie-azijnmengsel over en laat het een poosje intrekken. Hak de walnoten grof. Laat de koekenpan heet worden en rooster, al omscheppend, de gehakte walnoten. Of verdeel de gehakte walnoten op een bord en 'rooster' ze op de hoogste stand 2 minuten in de magnetron. Schep het zeefruit door het aardappel-artisjokmengsel en garneer het met de geroosterde walnoten. Smakelijk !

Artisjoksalade met zeefruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Teriyakischotel met zeefruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met zeefruit en vermoutsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met zeefruit en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamstengels met artisjoksalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane artisjoksalade met gedroogde tomaten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse artisjoksalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept