Pasta met pittige gehaktsaus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de sjalotsnippers glazig in olijfolie. Doe er het gehakt bij, laat het rul bakken. Voeg er de blokjes tomaat, de tomatencoulis, de paprika's, het pepertje en de knoflook aan toe. Kruid met een mespunt oregano, peper en zout. Dek half af en laat 30 minuten sudderen tegen de kook aan. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en schep er een koffielepeltje olijfolie door. Serveer met de bolognaisesaus en met de gemalen kaas in een kommetje apart. Tip U kunt gemengd gehakt nemen, of puur kalfsgehakt, of als u het minder calorierijk wilt, kalkoen- of kippengehakt.

Pasta met pittige gehaktsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept