Oven voorverwarmen op 200 graden. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien, op elkaar leggen en op het met bloem bestoven aanrecht uitrollen tot een ronde lap van ongeveer 24 cm. Taartvorm invetten en bekleden met het deeg. Met een vork in de bodem hier en daar gaatjes prikken. Deegbodem bedekken met bakpapier en steunvulling erop leggen. Deegrand bestrijken met eierdooier. De bodem in het midden van de oven circa 15 min. bakken. Steunvulling en bakpapier verwijderen en de bodem nog eens 5 min. bakken, tot de bodem een lichtbruine kleur heeft. Intussen aardbeien wassen, uit laten lekken en in stukjes snijden. De stukjes aardbeien mengen met de jam, bloem, margarine en eierdooiers. Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig door het aardbei mengsel scheppen. Het geheel over de bodem verdelen en de taar in het midden van de oven circa 30 min. bakken. Met een sate-prikker controleren of de taart gaar is.