eieren en suiker in kom en minstens 10 minuten mixen tot het schuim is. Meel zeven en in 2x voorzichtig doormixen (de luchtigheid moet blijven!!) Dit alles in een ingevette taartvorm van 26 cm doen en in een voorverwarmde oven bij 160 graden in 35 minuten bakken. Oven niet tussentijdig openmaken want dan zakt hij in! De afgekoelde dikke taartbodem in 2 plakken snijden want het is een taart met 2 etages. Halve liter slagroom kloppen en onderste etage insmeren met slagroom en beleggen met aardbeien. Tweede etage er boven op leggen en ook insmeren met slagroom en beleggen met aardbeien. Dan met de laatste slagroom de zijkanten dichtsmeren. En dan........smullen maar Smakelijk ps. Als u de taart een paar uurtjes in de koelkast zet is hij veel beter te snijden Deze heb ik in het weekend gemaakt, eentje met slagroom en aardbeien en eentje met creme beurre