Mascarpone-badida de coco mousse

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop het eigeel met 50 gr van de suiker op en het eiwit met de andere 50gr suiker stijfkloppen. Warm de batida de coco lichtjes op. Laat de gelantineblaadjes eerst weken, daarna in de batida de coco oplossen. Meng de mascarpone bij het eigeelmengsel, de batida de coco er ondermengen en als laatste het eiwit er onderroeren. Doe in kommetjes en laat in koelkast opstijven. Je kan het eventueel afwerken met coulis van rode vruchten.

Mascarpone-badida de coco mousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept