Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Roer de margarine met de basterdsuiker in een beslagkom glad. Voeg al roerend één voor één de eieren toe en meng er vervolgens met een spatel de bloem door. Roer tot slot de geroosterde amandelen en de citroenrasp door het beslag en stort het in een beboterde taart- of cakevorm. Bak de cake gedurende 60 minuten in de oven. Stort de cake na het bakken op een rooster om af te koelen. Klop de slagroom stijf en meng er de mascarpone en de kaneel door. Zet het mengsel in de koelkast. Snijd de cake, als deze voldoende is afgekoeld, horizontaal door. Bestrijk het onderste gedeelte van de cake met het mascarponemengsel en leg vervolgens de andere helft van de cake er weer bovenop. Halveer de pruimen, haal de pit eruit en schil de appel. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe het fruit in een pannetje met het water en de calvados en laat het 15 minuten zachtjes pruttelen tot het een mooie saus is. Serveer de taart op bordjes met een lepel pruimensaus ernaast.