- Haal de sperziebonen af en kook ze in een flinke laag kokend water met een snufje zout in ca. 10 minuten gaar. Afgieten, onder de koude kraan afspoelen en laten afkoelen - Kook de eieren onder een laagje kokend water in 10 minuten hard. Laat ze onder de koude kraan schrikken, pel ze en snijd ze in partjes - Snijd de tomaat in partjes en de ansjovisfilets in de lengte doormidden - Meng de pesto rosso en 6 eetlepels olijfolie in een ruime schaal. Voeg de sperziebonen, de partjes tomaat, de partjes ei en de reepjes ansjovis toe en hussel de salade door elkaar - Schep de salade in het midden van 4 grote borden. Leg de vleeswaren er omheen, besprenkel ze met 2 eetlepels olie en strooi er wat peper over.
Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)