Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal de sperziebonen af en kook ze in een flinke laag kokend water met een snufje zout in ca. 10 minuten gaar. Afgieten, onder de koude kraan afspoelen en laten afkoelen - Kook de eieren onder een laagje kokend water in 10 minuten hard. Laat ze onder de koude kraan schrikken, pel ze en snijd ze in partjes - Snijd de tomaat in partjes en de ansjovisfilets in de lengte doormidden - Meng de pesto rosso en 6 eetlepels olijfolie in een ruime schaal. Voeg de sperziebonen, de partjes tomaat, de partjes ei en de reepjes ansjovis toe en hussel de salade door elkaar - Schep de salade in het midden van 4 grote borden. Leg de vleeswaren er omheen, besprenkel ze met 2 eetlepels olie en strooi er wat peper over.

Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mortadellasandwiches
35 min Snack
Bekijk recept
Antipasti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept