Mediterrane tomatensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak de tomaten, ajuin, bleekselderij en look 40 à 45 min afgedekt op een laag vuur tot ze erg zacht zijn. Schud de pan af en toe heen en weer tegen het aanbranden; Pureer het mengsel tot een gladde massa: Roer de bouillon en tomatenpuree erdoor en breng alles aan de kook. Voeg de vermicelli toe en laat de soep gedurende 8 minuten pruttelen, of tot de vermicelli gaar is. Roer af en toe tot op de bodem opdat de vermicelli niet zou aankleven; Breng de soep op smaak, bestrooi met koriander of peterselie en serveer warm. Dit recept komt uit: “Cholesterol- en vetarm koken”

Mediterrane tomatensoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept