Mediterrane vissoep

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de bleekselderij, wortel en prei toe en bak deze 5 minuten mee op een matige warmtebron. Schenk de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg de visfilet, het takje basilicum en oregano toe. Laat het geheel 4 minuten zachtjes koken. Verwijder de oregano en basilicum en breng de soep op smaak met peper en zout. Voeg de mosselen en garnalen toe en warm deze even mee. Serveer de soep met geroosterd brood. uit het kookboek Mediterrane Keuken

Mediterrane vissoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept