Meringue-ananas met kokosnoot

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de ananas en snijd het vruchtvlees in grote stukken. Verdeel deze over 4 ovenschaaltjes. Klop het eiwit stijf, voeg de suiker en 3/4 van de kokosnoot toe. Bedek de stukken ananas met een laagje meringue, bestrooi met kokosnoot en zet de schaaltjes een tiental minuten onder de ovengrill. Controleer af en toe en haal ze uit de oven van zodra de meringue een kleurtje krijgt.

Meringue-ananas met kokosnoot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenlolly’s met chocolade en kokosnoot
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische appelcompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini citroen meringue taartjes
Bekijk recept