Minestrone met reuzegarnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bouillon met visbouillonblokjes. Snij prei, courgette en wortelen in schijfjes en de broccoli in roosjes. Pel en snipper ui en look. Verhit de olijfolie in een soeppot en stoof ui, look, wortel, broccoli, courgette en prei. Voeg de bouillon en de takjes rozemarijn erbij en kook deze soep ongeveer 10 min. Kook ondertussen de pasta al dente. Doe dan de scampi’s en de witte bonen erbij. Voeg naar smaak peper en zout toe. Laat de soep daarna nog 5 min. zachtjes koken. Voeg de pasta net voor het serveren toe. Bestrooi de soep met Parmezaanse kaas en serveer haar met stokbrood of salade.

Minestrone met reuzegarnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Minestrone met ricottapesto
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone van jonge groentjes en pesto
Bekijk recept