Minestronesoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en de knoflook ongeveer 2 à 3 minuten tot de ui zacht maar niet verkleurd is.
- Roer de aardappel en de selderij door de olie en bak nog eens 3 minuten.roer regelmatig - Roer de kool en de tomaten erdoor en bak nog eens 5 à 6 minuten.
- Voeg het water of de bouillon en het kruidenbuiltje toe aan de groenten.
- Roer de doperwten,de bonen en de pasta erdoor, dek af en laat het geheel 10 tot 15 minuten zachtjes koken, of tot de pasta net zacht is.
- Verwijder het kruidenbuiltje en maak op smaak af met zout en peper.
- Serveer de soep met warme broodjes.

Minestronesoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept