Mini- crèpes met Grand Marniersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop een beslag van de bloem, zout en eieren en voeg beetje bij beetje, al kloppende, de melk toe. Verwarm de Grand Marnier met de sinaasappelrasp en de bruine suiker zachtjes, zodat de suiker smelt. Laat het nog ± 2 min. inkoken en laat de saus afkoelen. Zet het crèpebeslag en de saus tot gebruik afgedekt weg in de koelkast. Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje, schep hierin 2-3 el beslag en bak er een mini-crèpe van. Schep er een lepeltje saus op. Garneer met frambozen en bestrooi met poedersuiker.

Mini- crèpes met Grand Marniersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mascarponecreme Met Grand Marniersaus
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met een farce van gemengd fruit
0 min
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept