Minipaprika met rijst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de paprika’s overlangs en verwijder de zaadjes. Bewaar de helften met steel om op te vullen, snij de andere helften in brunoise. Kook de paprikahelften 3 minuten in water. Toast de pijnappelpitten in een pan en vermeng met gekookte rijst, brunoise van paprika, olijfolie, balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Vul de paprikahelften met dit mengsel en laat gedurende 5 minuten in de oven op 180° garen. Laat voor het opdienen even afkoelen.

Minipaprika met rijst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
10 min Snack
Bekijk recept
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
10 min Snack
Bekijk recept
Minipaprika Met Geitenkaas En Rucolakers
0-10 min -
Bekijk recept
MOSSELEN MET DRAGONSAUS EN MINIPAPRIKA
30 min
Bekijk recept