Mixed pickles

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de augurken droog ze aff en wrijf ze goed in met de 30 gram zout,doe ze in een schaal en zet 24 uur weg. Was ze na de 24 uur goed en droog ze af. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en leg ze 30 minuten in water met wat zout,daarna afspoelen en goed laten uitlekken. Schrap de worteltjes en snij ze in schuine plakken,schil de sjalotjes. Breng water met zout aan de kook en doe er alle groenten in laat dit voor 4-6 minuten koken en schep de groenten vanuit het nat in de schone potten. Kook nu de azijn met de 3/8 liter water en de suiker en laat 5 minuten koken en heet over de groenten gieten. 1 nacht onafgedekt laten staan. Giet het nat weer uit de potten breng het weer aan de kook laat daarna helemaal afkoelen,en doe het weer bij de groenten. Sluit de potten af en laat 5-6 weken staan voor gebruik

Mixed pickles is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met pekelvlees & pickles
10 min Snack
Bekijk recept
Blini’s met zalm, saus met witbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pickles van radijs met gember en citroenkruid
Bijgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige penne met kip, aubergine en olijven (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rijstschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept