Meng de koffie met de suiker en laat deze voor de helft inkoken. Week de blaadjes gelatine in koud water, minimaal 10 minuten. Laat het koffiemengsel iets afkoelen en voeg dan de uitgeknepen gelatine toe. Los de gelatine goed op. Laat het geheel iets afkoelen. Giet dit mengsel bij de eidooiers en klop het geheel schuimig en stevig. Laat het mengsel afkoelen tot het lobbig wordt. Voeg de Tia Maria en de gemalen moccaboontjes toe. Klop de room niet helemaal stijf. Klop het eiwit schuimig in een ontvette kom met een ontvette garde, tot de kom ondersteboven kan worden gehouden. Spatel eerst de geslagen room en daarna het eiwit luchtig door het eimengsel. Giet de mousse in de vormpjes en laat ze opstijven in de koelkast. Stort de moccamousse op de borden. Garneer met de sesamgalettes en de walnotensaus waarvan de recepten volgen...
moccamousse met walnotensaus en sesamgalettes is een recept van Jerryke's Cuisine