Mexicaanse eieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit 1 el olie en bak de spekblokjes knapperig uit en schep ze uit de pan.
- Fruit de ui met de look 3 minuten in het bakvet, voeg de komijn en de tomaten toe en bak alles al omscheppend totdat de tomaat zacht is.
- Steek met een koeksteker of een glas (+/- 7 cm doorsnee)uit elke boterham een cirkel.
- Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan, leg de boterhammen in de pan en breek er de eieren erboven.
- Bak ze totdat de onderzijde lichtbruin is, keer de boterhammen en het ei met een brede spatel en bak ook de andere kant lichtbruin.
- Bestrooi ze met peper, zout en paprika naar smaak, en serveer met het tomatenmengsel en de spekjes.

Mexicaanse eieren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept