Mexicaanse varkenslapjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snijd hem in parten. Pel de knoflook en snijd deze in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukken. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd de peper in ringetjes. Hak de chocolade fijn. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met paprikapoeder en peper naar smaak. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan en bestrooi met zout naar smaak. Fruit de ui met de knoflook 3 minuten in het bakvet. Bak de paprika, de tomaat en de peper 5 minuten mee. Roer de chocolade en de komijn door de saus en leg het vlees terug in de pan. Laat het vlees in ± 35 minuten helemaal gaar stoven. Garneer met de koriander. Lekker met aardappelpuree en een komkommersalade met sinaasappel en rode uiringen.

Mexicaanse varkenslapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept