Migas à alentejanaI

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd het vlees een dag tevoren in niet al te grote stukken.
- Maak de marinade door de knoflook boven een steelpannetje te persen.
- Voeg de zo klein mogelijk gesneden tomaat (of de tomatenpuree), de paprika, het paprikapoeder, het zout en de gemalen peper toe. Het beste is cayennepeper, maar zwarte peper is ook goed.
- Maak op het kleinste vuurtje een dikke saus.
- Laat die afkoelen en smeer het vlees er rondom grondig mee in.
- Laat dit een nacht op in de koelkast rusten.
- Snijd de chouriqo in plakken en braad ze in de olijfolie kort aan.Neem de worst eruit en bak in dezelfde olie het vlees aan alle kanten bruin. Zet het vuur wat lager, doe de rest van de marinadesaus erbij en laat in een kwartiertje gaar worden.
- Haal het vlees uit de pan, meng de puree met de vleessaus en doe alles over op een voorverwarmde schaal.
- Leg het vlees over de migas (puree en vleessaus) en decoreer met l eetlepel verse koriander

Migas à alentejanaI is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Portugal: 'Broodomelet' (migas)
30-60 min -
Bekijk recept