Mignonnettes met sinaasappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak een viaigrette van: olijfolie, zonnebloemolie, balsamici-azijn, sinaasappelsap, mosterd, sesamzaadjes en kruid dan met peper en zout.
- Bak de mignonnettes aan beide kanten in boter, kruid ze met peper en zout, voeg de witte wijn bij en het sap en de geraspte schil van de sinaasappel toe, laat het vlees nog 5 minuten op een zacht vuur staan en hou het warm onder aluminiumfolie.
- Doe de honing bij de saus en laat wat inkoken.
- Maak de veldsla aan met de vinaigrette en roer er de sinaaspartjes door.
- Schik het vlees op de sla, werk af met een lepel hete saus en serveer meteen.
- Lekker met gestoomde aardappelen

Mignonnettes met sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept