Mignonnettes op z'n Normandisch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appelen, snijd ze in partjes. Bak de appelen in een pan met een beetje vetstof. Bestrooi de appelen met de suiker. Houd warm. Bak de mignonettes in een andere pan gedurende 3 minuten aan elke kant in de vetstof, kruid ze met peper en zout. Houd het vlees warm. Ontvet en deglaceer de pan met calvados, flambeer (NOOIT ONDER DAMPKAP!!) Voeg de room toe en laat inkoken, kruid eventueel bij met peper en zout. Leng de saus eventueel aan met water als ze te sterk van smaak is. Schik de mignonnettes op een spiegel van saus, versier met de appelen. Dien op met aardappelgratin of puree.

Mignonnettes op z'n Normandisch is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Normandisch kalkoengebraad in knapperig jasje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Kip Op Zijn Normandisch
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Normandisch kalkoengebraad in een knapperig jasje
0 min
Bekijk recept
Normandisch aperitief
0 min
Bekijk recept

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept