Mihoensoep met gemarineerde kip

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de kipfilet in reepjes.
- Meng de ketjap met 1 eetlepel zonnebloemolie en de marinademix.
- Schep de kip door de marinade en laat hem ca. 15 minuten marineren.
- Maak de waspeen schoon en snijd hem in schuine plakjes.
- Was de komkommer en halveer hem in de lengte. Snijd de komkommer in schuine plakjes.
- Breng de bouillon aan de kook.
- Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan en roerbak de kip ca. 3 minuten. Voeg de kip en de waspeen toe aan de bouillon en laat hem nog ca. 3 minuten zachtjes koken. Voeg de komkommer toe.
- Haal de pan van het vuur en knip de mihoen erboven in stukken. Laat de mihoen in 1 minuut gaar worden. Verdeel de mihoensoep in (Chinese) soepkommen.

Mihoensoep met gemarineerde kip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mihoensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep met rosbief en kokos
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep met oesterzwammen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep
20-30 min -
Bekijk recept