Mosterd soep met saffraan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van boter en bloem een roux maken Sjalotjes en knoflook fijnsnijden, aanzweten in wat olie en de bouillon erop gieten. Saffraan toevoegen en even laten trekken De room mosterd en de witte wijn toevoegen, dit nog een half uurtje laten treken. Afbinden met de roux Voor het serveren van de soep met de staafmixer nog even lucht in de massa brengen. Serveren met gebakken scampi's, stukjes zalm, paling en wat bieslook en blokjes appel.

Mosterd soep met saffraan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept