Mousse van gerookte forel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De forelfilet grof snijden en pureren met boter en zure room. Op smaak brengen met citroen, peper en zout. Werk af met een beetje dille. Lekker op toast, als aperitiefhapje of voorgerecht.

Mousse van gerookte forel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept