Schil de asperges en kook ze op gebruikelijke wijze beetgaar, laat staan in kookvocht. Was de aardappeltjes, kook ze in schil gaar, bak ze later in wat olijfolie met rozemarijn en zeezout. Was de lamsoren en roerbak ze vlak voor doorgeven kort in boter en peper uit de molen samen met de asperges. Maak voor de saus een castrique van dragonazijn, peper, zeezout, en het fijngesneden uitje, laat deze massa ca. 10 min. trakken, iets afkoelen, voeg de eierdooiers toe, klop de eimassa luchtig en gaar op laag vuur, voeg druppelgewijs de gesmolten boter toe tot een volle saus onstaat. Breng op smaak met zout, peper, mespuntje mosterd en voeg de fijngesneden kruiden toe. Kruid de biefstukken met Welsh beef kruiden en bak ze in roomboter. Dresseer de roergebakken asperges en lamsoren met de aardappels op het bord en plaats de biefstuk met saus erop.
Welsh biefstuk met béarnaisesaus is een recept van Jerryke's Cuisine