Wentelteefjes op Normandische wijze

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Neem twee borden; in het ene mengt u de melk met de poedersuiker, in het andere klutst u de volledige eieren.
- Dompel het brood eerst in de gesuikerde melk en dan in de geklutste eieren.
- Kleur beide zijden in de hete halfgezouten boter, laat alles bruinen, flambeer dan met de Pommeau.
- Schik, nog flamberend, snel op de warme borden, bestrooi met poedersuiker en dien de appelconfituur met kaneel apart op in kleine schaaltjes.

Wentelteefjes op Normandische wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept