Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers de sinaasappel uit. Roer in een kom het sinaasappelsap met de honing en 1 eetlepel sinaasappelrasp door elkaar. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in vieren. Schep ze door de sinaasappeldressing. Klop in een kleine pan of kom de eierdooiers met de suiker, de vanillesuiker, de rest van de sinaasappelrasp en de wijn met de handmixer tot een schuimig mengsel. Zet het pannetje met het mengsel in een grotere pan met ruim kokend water en verwarm het mengsel al kloppend tot het bindt en er een dikke vla ontstaat. Laat de vla afkoelen. Klop de slagroom half stijf en spatel de room luchtig door de wijnvla. Schep de helft van de aardbeien in vier hoge, wijde coupes en schep de wijnvla erop. Laat de vla in de diepvries in circa 1 uur steviger worden. Schep vlak voor het serveren de rest van de aardbeien erop