Wijtingfilets met Provencaalse saus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak of snijd de sjalot, knoflook en tomaten.
- Vermeng ze met olijfolie, Provençaalse kruiden, zout en peper en voeg laurierblad en tabasco toe.
- Breng het geheel aan de kook. Laat de saus enkele minuten doorkoken.
- Maak de maizena aan met wijn. Bind er de saus mee.Houd de saus warm.
- Leg filets naast elkaar in passende schaal.
- Zet de afgedekte schaal ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden C).
- Bedek de vis met de warme saus, strooi er royaal fijngeknipte bieslook over.
- Serveer de schotel met rijst.

Wijtingfilets met Provencaalse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingbeignets met kruidenyoghurtdip
Snack
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept