Wild Ierse gerookte zalm met avocado

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de aardappelen en kook ze; als ze zacht (maar nog vast) zijn, snijd ze in dunne schijfjes - Mix het vlees van 1 avocado, een beetje citroensap, 3 lepels olijfolie en 2 lepels balsamico azijn in de keukenrobot. Voeg zout en peper toe naar eigen smaak.
- Snijd de andere avocado in dunne schijfjes. leg wat avocadopuree op een bord en leg daarop aardappelschijfjes. Maak zo een taartje van schijfjes aardappel en avocado en strijk tussenin wat avocadopuree om alles stevig bij elkaar te houden. Je kunt hierbij eventueel een ronde metalen vorm gebruiken (bijv een leeg blik tonijn die je aan beide zijden openmaakt).
- Leg de zalm op of rond het taartje en versier met bieslook en wat balsamico azijn die u met een vork in lijntjes trekt. Dien onmiddellijk op.

Wild Ierse gerookte zalm met avocado is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept